Du kanske har några frågor som du vill ha svar på innan du känner dig redo att boka?
Här nedan har jag samlat en del frågor och svar.
Hittar du inte det du söker får du såklart gärna kontakta mig direkt via mejl.

 Frågor & svar

Ja självklart, ni får fritt lägga upp de köpta bilder som är anpassade för webb. Nämn gärna mig som fotograf vid publicering online.

I din fotografering ingår lågupplösta bildfiler för användning på webb, dessa ska användas vid publicering på internet då de innehåller vattenstämpel för att förhindra stöld från tredje part.

Nej. Alla bilder fotograferade av mig representerar mitt varumärke och får aldrig på något sätt förändras. Detta innebär all form av beskärning, färgförändring, filter, eller annan typ av redigering.

FÅR JAG LÄGGA UPP DIGITALA BILDER PÅ SOCIALA medier?


Får jag redigera själv/lägga på filter?


All fotografering sker i närheten av centrala Sala.
Det är för att jag ska kunna reka plats och ljus i närtid till er fotografering för att kunna garantera så bra förutsättningar som möjligt.

Var gör vi fotograferingen?

Digitala bilder sänds direkt efter bildvisningen. Produkter skickas för tryck efter mottagen betalning och har sedan en leveranstid på 2-4 veckor.

När får jag mina produkter?

Om prognosen säger ihållande regn håller vi kontakt och kommer tillsammans överens om hur vi ska göra. Om det känns som att vi behöver boka om fotograferingen så kan vi göra det till en så närliggande dag som möjligt.

Skicka ett mejl till mig och förklara omständigheterna kring varför ni vill avboka. Då bokningsfakturan även är till för att täcka upp för min administrativa tid inför er fotografering är den ej återbetalningsbar. Det går dock bra att flytta er fotografering till en annan dag inom 3 månader. (detta kan göras en gång utan extra kostnad)

Eftersom fotograferingen är utomhus, vad gör vi om det regnar?


Vad gör jag om jag vill avboka?


Vid sjukdom går det bra att omboka tiden utan extra kostnad. Samma villkor gäller oavsett om någon i er familj, eller jag som fotograf skulle bli sjuk.

Vad händer om någon blir sjuk?


En bokningsfaktura på 2000kr ska betalas inom 5 dagar från bekräftad bokning, denna garanterar erat datum och är ej återbetalningsbar.

Resterande summa av ditt grundpaket betalas senast dagen innan fotograferingen.

När ska jag betala?


Frågor och svar om fotografering hos Fotograf Susanne Gustafsson

Ja, i ärlighetens namn är det rätt viktigt... Planerar ni familjens kläder som en helhet så kommer ni att få ett resultat med bilder som är harmoniska.

Med det sagt så är färgerna det allra viktigaste! Så vill barnen ha hoodie istället för skjorta, så är det absolut ett bättre alternativ än att alla kommer i olika färger som inte matchar.

Det här med kläder, är det verkligen så viktigt? Tror jag klan ha svårt att få barnen med på det.


Jag har haft många fotograferingar där barnen varit rätt "vilda", mest sprungit runt och inte riktigt lyssnat. Men det har ännu inte hänt att jag har haft en fotografering där vi inte fått tillräckligt många bra bilder. Det kanske inte blir några uppställda porträtt, men då fångar jag barnen i farten och får med deras personlighet.

Skulle det hända att inget blir bra, då löser vi det på bästa sätt utifrån era förutsättningar. Jag vill inget annat än att ni ska komma från mig med foton att älska en livstid! 🥰

Se till att barnen är utvilade & har fått något i magen så att vi har det bästa förutsättningarna. :)

Tänk om mina barn verkligen inte samarbetar?!?


Skapar sagolika porträtt
För väggkonst som betyder något

Sala - Västmanland

Hitta mig

bloggartiklar

Läs

Fotograf Susanne Gustafsson