"En fantastiskt rolig och annorlunda gravidfotografering! En stolt blivande mamma!"

/Linda Andersson

Var ute i god tid för att få tid när du önskar.

juni
4 tider kvar

maj
4 tider kvar

april
3 tider kvar

mars
3 tider kvar

juli
1 tid kvar

Låt oss höras?

Genom att skicka kontaktformuläret godkänner jag Fotograf Susanne Gustafssons integritetspolicy.

För mig är det viktigt att vi passar för varandra, att du vet vad du kan förvänta dig och att jag vet att jag kan ge dig det du vill ha. Därför bokar vi ett telefonsamtal så att vi kan prata lite innan bokning, så jag får ställa lite frågor och kolla hur jag kan ge dig din bästa fotoupplevelse. 

Telefonsamtal och bildvisning bokas i största möjliga mån in under min arbetstid, mellan 7-16 (onsdagar 7-17) på vardagar. När det sedan gäller själva fotograferingen anpassar vi vår tid helt efter ljuset och då skiljer det ganska mycket beroende på vilket månad fotograferingen sker.

Vad händer sen?

Och vem är jag som kommer stå bakom kameran?

Om inget avslöjat det tidigare, så är det alltså jag som är Susanne. Och vet du...? Som jag skrev tidigare så trivdes jag själv inte alls speciellt bra med att vara gravid 🙈. Jag mådde illa sååå mycket längre än bara dom där första veckorna som det sägs att man brukar må illa och lagom tills det avtog fick jag problem med foglossning. 😅

Så vi kan väl säga att jag inte njöt av varje sekund av graviditeten....

Men jag har ändå klarat av det två gånger i alla fall 😅 och inget av det där spelar ju egentligen någon roll... när man ser vad de kommer med. ❤️

Mina underbara barn, på 5 & 9 år, är vad mitt liv kretsar kring. Efter förskola och skola tar vi gärna en tur till skogen och njuter av naturen en stund, eller går till lekparken på hörnet.

När barnen somnat för kvällen ser jag, eller läser gärna fantasy eller riktigt smöriga feel-good-filmer!

Skapar sagolika porträtt
För väggkonst som betyder något

Sala - Västmanland

Hitta mig

bloggartiklar

Läs

Fotograf Susanne Gustafsson