Det här är jag

Din fotograf med "studio" i naturen.

Här för att ge familjer som din, konst att hänga på väggarna, som faktiskt betyder något!

Jag är en glad, naturälskande, kreativ person. 2-barnsmamma, sambo, husägare & egenföretagare.
Det finns alltså alltid en del att stå i.

Får jag välja så spenderas en ledig dag i skogen. Barnen springer bland mossbevuxna stenar. Jag lyssnar på hur de tjoar och skrattar med varandra. Stannar upp och upptäcker. ❤️ Naturens under du vet.

Jag slår mig ner på en sten med en termos i handen, och bara ler, bara njuter av att se barnen vara lyckliga och nyfikna.

Ja, jag har ju en stor kärlek till naturen! Jag antydde också på hemsidan, om du känner till Du Weldenwarden vill säga 😄, att jag även har en kärlek till fantasy. Jag brukar säga att jag ser på naturen runt om mig genom ett slags extra skimrande glasögon.

I mina ögon är mossan alltid trolsk och djupt grön, träden ståtliga och vattnet mäktigt! 🤩 Det är det som är grunden i min fotostil. Att ta mitt sätt att se på naturen, och med det skapa något som är lite mer än bara porträtt. Ett konstverk som förtjänar att ta plats på din vägg.

Dessutom är en fotografering i naturen så mycket mer än "bara" en fotografering. Det blir mer av en en mysig familjeutflykt, ett äventyr, en fin stund och ett mysigt minne att bevara.

Varför porträtt i naturen?

Sagolika porträtt - för väggkonst som betyder något.

Sagolika porträtt -
för väggkonst som betyder något.

Porträttfotograf - Sala | Västmanland

Fotograferingen har varit med mig sedan jag var ung och när jag skulle välja gymnasium blev media med fotografisk inriktning mitt naturliga val.

Där växte sig också en kärlek fram för Photoshop och att kunna skapa någonting mer...
inte bara vad ögat eller linsen ser, utan skapa känslan som vi uppfattar.

Jag ser mig inte enbart som fotograf, utan mer som fotokonstnär, då jag likt en målande konstnär skapar det jag ser i mitt inre, snarare än en exakt kopia av verkligheten. Det är så du får fotografier som känns sagolika och konstnärliga.

Jag älskar att lära och utvecklar ständigt mina kunskaper genom kurser och workshops. Min gedigna kunskap i redigering och retuschering ger dig vackra, konstnärliga bilder som du kommer se på med glädje och stolthet!

Min kärlek till fotografering & digital bildbehandling

"today's little moments become tomorrow's precious memories"

Älskar att ge allt!

Och det är precis likadant för varje jobb jag gör, varje familj jag träffar. Jag vill ge er en upplevelse som känns speciell! Därför ger jag mitt allt till varje familj jag fotograferar. Du får personliga råd om era klädval, hjälp med att se till att ni får era fotografier på just de produkter och storlekar som passar er. Och du kan lita på att ett bra slutresultat är betydligt viktigare än att det ska gå snabbt, när jag redigerar era bilder.

För att verkligen kunna göra det så tar jag endast ett begränsat antal fotograferingar varje månad. För jag vill aldrig känna att jag inte hinner svara på ett mejl där du undrar över vilken tröja som passar bäst, eller inte hinner ge dig den där absolut bästa servicen som du förtjänar! För att vara säker på att få en tid när du önskar, kontakta mig gärna minst ett par månader innan du önskar fotograferingen.

Jag gör sällan saker halvhjärtat eller halvdant

Är du värd riktigt fina fotografier som kommer finnas med hela livet?

Familjen - min anledning

För mig är familjen viktigare än alla saker pengar kan köpa!

Som småbarnsförälder känns det som att jag alltid jagar tid. Tid och energi att göra saker. Känner du igen dig?

Faktiskt, var känslan av att den här, den viktigaste, mysigaste tiden,
bara rann mig förbi. Utan att jag riktigt hann eller orkade ta tillvara på den. En stor anledning att jag sa upp en fast anställning för att starta min egen verksamhet.

Oavsett var du är just nu, om du känner att du spenderar precis all tid du vill, eller alldeles för lite tid, med din familj. Så önskar jag ge er en liten stund, med fokus på bara er, en liten utflykt, kanske undanflykt från en stressig vardag rentav. Jag vill att en fotografering hos mig ska få vara en mysig och speciell familjestund.

För det finaste är ju, när fotografierna inte bara är vackra bilder, utan kan väcka mysiga känslor och roliga minnen till liv.

Kontakta mig så kan vi prata om vad som skulle vara rätt för er.


Susanne - tvåbarnsmamma - husägare - skogsälskare

Känner du att jag är helt rätt fotograf för dig?
Jag ser fram emot att höra från dig och se om vi är en perfect match! 🤩

Skicka in ett kontaktformulär där du gärna får skriva lite kring dina tankar för fotograferingen och varför ni vill göra den.

Jag tycker det är så kul att få höra om just din familj och få börja spinna på lite idéer som kan passa er.

Här hittar du det mesta du behöver veta om sagofotografering, gravidfotografering eller klassiskt fotografering.

 - Jag är en allt-eller-inget-människa. = Jag låter trädgården förfalla, eller försöker odla grönsaker för självförsörjning, inget däremellan. Jag går all in, eller lägger ner. Allt från dag till dag eller år till år.
 - Jag älskar att skruva upp musiken och fuldansa hemma, alltid.
 - Jag är en bokmal, som ääälskar fantasy, feelgood och deckare.
 - Jag älskar att vara ute, men hatar processen innan hela familjen är där.
 - Jag dricker minst 6 koppar kaffe på en dag.

5 onödiga fakta

Prisvinnande fotograf

Jag är stolt över att ha tilldelats pris och utmärkelser i såväl nationella som internationella tävlingar.

  • Andra plats i Svenska mästerskapen i fotografi 2022 i kategorin kreativt barnporträtt.
  • Tre finalplatser i Svenska mästerskapen i fotografi 2022.
  • Två finalplatser i Svenska mästerskapen i fotografi 2023. Två st topp 5.
  • 1 Platinum award & 4st Gold badge i European photography awards.
  • 4st Silver badge & 2 Bronze badge i WPE - International photography awards

Jag tävlar i fotografi - för att det puschar mig att prova nya saker och utvecklas. Det är otroligt lärorikt, spännande och det inspirerar mig!

Självklart är det också fint, att ibland få ett kvitto, på att jag gör något bra och att mitt arbete håller hög kvalitet. :) Då vet jag också, att det jag levererar till dig, är av hög kvalitet.

Låt oss höras?

Genom att skicka kontaktformuläret godkänner jag Fotograf Susanne Gustafssons integritetspolicy.

Jag skickar mer information till dig på mejlen. Där får du se exakt vilka paket som finns, och även vad de olika produkterna kostar. När du bestämt att du vill boka, och vilket paket, hittar vi ett datum som passar. Därefter bokar vi in ett planeringmöte (digitalt eller hos mig) där vi pratar igenom färger, kläder och allt sånt där. ☺️

Telefonsamtal och bildvisning bokas i största möjliga mån in under min arbetstid, mellan 7-16 på vardagar. När det sedan gäller själva fotograferingen anpassar vi vår tid helt efter ljuset och då skiljer det ganska mycket beroende på vilket månad fotograferingen sker.

Vad händer sen?

Skapar sagolika porträtt
För väggkonst som betyder något

Sala - Västmanland

Hitta mig

bloggartiklar

Läs

Fotograf Susanne Gustafsson