Glädjefyllda, vackra och personliga barn- & familjebilder

Går tiden för fort? Känner du ibland att du inte hinner med? Hinner ta in, njuta, minnas, spara, allt som händer...

Som mamma vill man ju sååå gärna bara stanna tiden ibland. För rätt var det är har 10 år gått, och vad har vi kvar?

Med en mysig fotoupplevelse i naturen kommer du att skapa härliga minnen, som du får spara och se tillbaka på med glädje och kärlek, i många många år framöver. 😍


Sala - Västmanland

Var gärna ute i god tid för större chans att få tid när du önskar.

juni
2 tider kvar

maj
3 tider kvar

april
1 tid kvar

augusti
4 tider kvar

juli
1 tid kvar

Låt oss höras?

Genom att skicka kontaktformuläret godkänner jag Fotograf Susanne Gustafssons integritetspolicy.

För mig är det viktigt att vi passar för varandra, att du vet vad du kan förvänta dig och att jag vet att jag kan ge dig det du vill ha. Därför bokar vi ett telefonsamtal så att vi kan prata lite innan bokning, så jag får ställa lite frågor och kolla hur jag kan ge dig din bästa fotoupplevelse. 

Telefonsamtal och bildvisning bokas i största möjliga mån in under min arbetstid, mellan 7-16 (onsdagar 7-17) på vardagar. När det sedan gäller själva fotograferingen anpassar vi vår tid helt efter ljuset och då skiljer det ganska mycket beroende på vilket månad fotograferingen sker.

Vad händer sen?

Och vem är jag som kommer stå bakom kameran?

Om inget avslöjat det tidigare, så är det alltså jag som är Susanne. Jag älskar allt som har med naturen att göra, brukar säga att jag är lite av en friluftswannabe. 😂

Eftersom jag ÄLSKAR att vara ute i naturen, men tar hellre med mig färdig mat som bara är att äta, än att göra upp en eld och laga mat ute. (handlar mest om att jag är bekväm, för vem älskar väl inte öppen eld?!) Och så åker jag gärna hem och lägger mig i egen säng på kvällen. 

picnick och dagsutflykter är min grej! 😁

Har själv två underbara barn, på 5 & 9 år, och de är vad mitt liv kretsar kring. Faktiskt var det tack vare mina barn jag hittade kärleken till porträttfoto och utvecklade den bildstil jag har idag.

Jag ville gärna ha bilder på barnen på väggarna. Men... "vanliga" studioporträtt är så inte jag. 😬 Så när jag började väva samman kärleken till det där magiska som naturen kan tillföra med porträtt, för att skapa porträtt med mer konstnärlig känsla, då hittade jag rätt!

När barnen somnat för kvällen ser eller läser jag gärna fantasy eller riktigt smöriga feel-good-filmer!

I mig har du en småstadsbo ändå in i själen som aldrig blir hemmablind och älskar den ständiga närvaron av naturen här i Sala.

Det fina är att närheten till större städer som Västerås, Uppsala & Stockholm gör att jag som fotograf får möjlighet att ge genomarbetade vackra porträtt till väldigt många familjer utanför den här lilla vackra idyllen, då många familjer väljer att ta en liten biltur för att komma iväg på en liten familjeutflykt och fotograferas av mig i naturen runt Sala.

Skapar sagolika porträtt
För väggkonst som betyder något

Sala - Västmanland

Hitta mig

bloggartiklar

Läs

Fotograf Susanne Gustafsson