Bildvisning för en familjefotogarfering dör bilderna visas på tv. Fika är uppdukat på vardagsrumsbord.

Bildvisning – där ni beställer era fotoprodukter

Vad är en bildvisning, varför har vi det och vad gör vi?

Jo en fotografering går ju ut på mer än att bara infinna sig framför kameran eller hur?!
De där fotografierna på barnen eller familjen ska ni ju titta på, minnas och älska! Så dom måste ju synas. Och på bildvisningen får ni se era bilder första gången och får chans att beställa riktigt vackra fotoprodukter från er fotografering, så att det faktiskt blir något mer av det.

Så här går det till. Efter din fotografering tar det några veckor innan alla bilder är färdigredigerade och klara för er att beställa era fotoprodukter och fotoförstoringar av.
Jag brukar försöka stilla nyfikenheten genom att redigera en eller ett par bilder någon dag efter fotograferingen, för att du ska få se hur bra era bilder blev. 🤩

Resten av era bilder kommer ni att få se för första gången på den här bildvisningen alltså. Då får du och eventuellt din partner, komma hem till mig för att under en lugn och mysig stund, över lite go’fika, titta på de vackra bilderna från er fotografering för första gången och bara njuta åt resultatet! Ni får se bilderna på tv, så att ni verkligen ser hur dom ser ut, och kan förstå hur de gör sig i större format, om ni skulle vilja beställa en stor inramad tavla. Inget kisande för att försöka se detaljer i en mobiltelefon. 😁

Vi börjar med att ni får se ett bildspel med era bilder, därefter kollar vi igenom alla bilder en och en.
Efter det ska ni alltså bestämma vad för tavlor/produkter ni vill ha, och inte minst vilka bilder ni vill ha på dom. 😅

Få möjlighet att titta på hur mina fotoprodukter faktiskt ser ut

Förutom det väldigt trevliga i att träffas över en fika och titta på era fina bilder så finns det ju andra fördelar med att komma till mig för den här bildvisningen. 😁 Bland det viktigaste, att kunna titta på hur fotoprodukterna, tavlorna och ramarna ser ut i verkligheten, kunna känna och klämma och känna efter vad just ni gillar.

För det går inte riktigt att jämföra att se saker på bild, mot att ha dom framför sig. När jag hade letat leverantörer länge och väl och bestämt mig för var jag skulle beställa ifrån, visste jag att jag älskade idéen med fotoförstoring på träblocken (som du ser på översta bilden). Men när jag fick hem dom… jag överdriver inte när jag säger att jag nästan blev helt knockad av hur vackra dom var! (oavsett hur klyschigt det låter 😜)

Få förslag och hjälp med hur just era fotografier kommer att se ut i kollage eller tavlor.

Det är ju också så att det kan vara ganska svårt och kännas lätt överväldigande att välja vilka bilder du vill ha som tavlor. Vilka former, storlekar och vilka kombinationer?!

Förslag på fotokollage för en familjefotografering visas på tv.
Jag gör digitala förslag på hur era bilder kan se ut i olika kollage.

Passar den bilden som kvadratisk? Eller rund? Passar den med den och… Ja,det kan kännas lite mycket helt enkelt.

Därför vill jag vara där och hjälpa dig. Förutom att jag direkt kan svara på om just den bilden passar som rund, försöker jag faktiskt göra det så enkelt som möjligt för dig att föreställa dig slutresultatet, genom att redan innan bildvisningen lägga in dina bilder i mallar på olika fotoprodukter.

Beställ vackra fotoalbum, tavlor och digitala bilder.

Det är alltså på bildvisningen du beställer dina fotoprodukter, i form av tavlor, fotoalbum och de magiskt vackra träblocken som finns i olika varianter, samt väljer ram till dina fotografier. Du beställer också vilka digitala bilder du vill köpa, där jag har två alternativ, antingen köper du alla bilder jag redigerat, eller så kan du köpa ett mindre bildpaket med 5st bilder.
Tillsammans ser vi till att du får vacker väggkonst till ditt hem, väggkonst som betyder något! 😍

Är du sugen på att boka en fotografering? Läs mer om gravidfotografering, klassisk fotografering eller sagolik fotografering och skicka in kontaktformuläret så hör jag av mig så snart jag kan. 🙂

/Susanne

18/05/22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *